Přeskočit na obsah

Letní lekce hoopingu venku!

Kružítka milované. Jelikož se nám příroda bouří a venku je téměř letní počasí, pořádáme pro vás lekce hoopingu venku. Šmidlovačku, šmidlíkačku a vlastně spoustu zábavy si užijeme v parcích a různých venkovních prostorách Prahy. Všichni víme, že se nic nevyrovná tomu, než roztočit hvězdná kola pod svítícím sluncem s bosou nohu v ... více »

Welcome in 2018!

Krásný nový rok 2018 – přejí vaše hoopipi Lucie & Majda! Šup šup a máme tady nový rok. Je leden, počasí je jak víme velmi proměnlivé a my se chceme odreagovat, možná i něčemu novému naučit, ale hlavně se užít trošku legrace a na chvíli zapomenout, co se děje venku za okny ... více »

POZOR! Lekce v tělocvičnách již od zítra – úterý 19.9.2017

  Krásný začátek školního roku všem tancechtivým a rozkrouženým hooperům a hooperkám. Podzim nám přišel tento rok poněkud dříve a přinesl sebou zimu a uplakané počasí. V mysli nám stále leží vzpomínky z dovolených, ale do srdíček už se vkrádá vlezlý chlad. Proto bychom se měli přijít pěkně potěšit, rozkroužit hvězdné kruhy ... více »

Lekce v tělocvičnách opět od ŘÍJNA s Majdou!

Krásný začátek školního roku všem tancechtivým a rozkrouženým hooperům a hooperkám. Listí pomalu začíná opadávat ze stromů, ale sluníčko tomu stále dává a babí léto je v plném proudu :-). Proto se budeme ještě zdržovat v září venku. Pro bližší info o aktuálních lekcích, prosím sledujte naše facebookové stránky, nebo přímo zavolejte ... více »

Prázdninové kurzy v parcích Prahy!

A je tady léto! Prázdniny, sluníčko, zmrzlina, rosa na trávě po ránu, bosé nožky, letní šaty, sluneční brýle, vůně posečené trávy, zelená…všude se to zelená, aperol spritz, bílé vínko s ledem, zázvorová limonáda, pivní zahrádky, města duchů, moře, plovárna, třešně, kávička venku a tak dále a tak dále….vše co vám evokuje příjemnou ... více »

Ohlédnutí za Workshopem v Kobeřicích u Opavy

Milé hooperky a hula-hoop milující kružnice, děkuji vám za účast a skvělou zábavu na workshopu v Kobeřicích. Především bych vám chtěla poděkovat, že jste dorazili i přesto, že se o víkendu chodilo na hřbitov zapálit svíčku a bylo nádherné podzimní počasí, které spíše lákalo k venkovním aktivitám :-). Speciální díky patří mé ... více »

Halloweenský Workshop v Kobeřicích u Opavy je tu!

A máme tady něco extra pro zapálené hoopery i novice na severu Moravy :-) Chcete si vyzkoušet něco nového? Máte rádi tanec a pohyb? Doma se vám válí obruč a nevíte si s ní rady? Přijďte se podívat na Workshop HULA-HOOPu s Majdou :-) Akce se koná v sobotu 31.10.2015 v Hasičárně ... více »

POZOR nové lekce od Října 2015

Milé hooperky. Jelikož je tady říjen 2015 a s tím už spojené podzimní plískanice, přesunuli jsme všechny lekce pěkně do teplíčka jednotlivých sálů :-) Bohužel krásný sál v GYM1 jsme musely opustit. Náhradou za tyto lekce jsou příjemné sály v Joga Centru Sundari v Karlíně – co by kamenem dohodil od stanice ... více »

Ohlédnutí za Holešovickým Fashion Marketem v dubnu 2015.

Krásný letní čtvrtek všem hooperům a hooperkám přeji :-) Ufff….konečně se dostávám k fotkám a malému ohlédnutí za skvělým prokrouženým víkendem, který jsme měly tu čest strávit na dubnovém Holešovickém Fashion Marketu s Hula-Hoop.cz! :-) Tímto bych chtěla poděkovat pořadatelům a všem skvělým lidičkám spojeným s touto Fashion událostí! Nejenže jsme za ... více »